ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ
Moneygamesgr > Αθλητικο στοιχημα > Σε τι διαφέρουν οι δεκαδικές, οι κλασματικές και οι αμερικάνικες αποδόσεις στο στοίχημα;

Σε τι διαφέρουν οι δεκαδικές, οι κλασματικές και οι αμερικάνικες αποδόσεις στο στοίχημα;

Όταν χρησιμοποιείτε δεκαδικές αποδόσεις απλά πολλαπλασιάστε το ποντάρισμα σας με τις αντίστοιχες αποδόσεις και θα ξέρετε ποια θα είναι η συνολική πληρωμή σας, εάν κερδίσετε το στοίχημα. Για να υπολογίσετε το καθαρό κέρδος σας απλά αφαιρέστε το ποσό που ποντάρατε από την συνολική πληρωμή σας.

Οι κλασματικές αποδόσεις λειτουργούν ως εξής: πολλαπλασιάστε το ποσό που ποντάρατε με τις αποδόσεις και ώς αποτέλεσμα θα λάβετε τα καθαρά σας κέρδη. Εάν προσθέσετε σε αυτά και το ποσό που ποντάρατε θα δείτε πια θα είναι η συνολική πληρωμή σας, εάν κερδίσετε το στοίχημα.

Οι Αμερικάνικες αποδόσεις παρουσιάζουν την απόδοση του στοιχήματος “στα 100 Δολάρια ποντάρισμα”: ένα μείον μπρόστα άπο τους αριθμούς σας δείχνει το ποσό που πρέπει να ποντάρετε για να κερδίσετε 100 € καθαρά. Ένα σύν μπρόστα άπο τους αριθμούς σας δείχνει το ποσό που θα παίρνατε εάν ποντάρατε 100 €.

Οι στοιχηματικές που απευθύνονται σε παίκτες από δεκάδες διαφορετικές χώρες, όπως η bet365, παρέχουν τη δυνατότητα στους παίκτες να επιλέξουν ποιο τύπο αποδόσεων επιθυμούν.

Παρόμοια Άρθρα

Top