ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ
Moneygamesgr > Αθλητικο στοιχημα > Ειδικά στοιχήματα ποδοσφαίρου

Ειδικά στοιχήματα ποδοσφαίρου

Σκόρερ: Στοίχημα για το ποιός θα πετύχει το πρώτο, δευτερο ή οποιοδήποτε γκολ στο παιχνίδι. Εάν ο παίχτης δεν παίξει τα πονταρίσματα επιστρέφονται. Εάν ο παίχτης μπεί στον αγώνα (και σας αλλαγή), το στοίχημα παίζει καιάν δεν πετύχει το απαιτούμενο γκολ, χάνει. Αυτογκόλ δεν μετράνε.

Scorecast: πολλαπλό στοίχημα το οποίο συνδυάζει τα στοιχήματα “Σκόρερ του πρώτου γκολ” και “Ακριβές αποτέλεσμα” για έναν αγώνα. Σε περίπτωση που ο παίκτης στον οποίο ποντάρατε δεν ξεκινήσει στο παιχνίδι, τότε το στοίχημα θεωρείται μεμονωμένο και παίζεται μόνο για το ακριβές σκορ, δηλαδή το μέρος “Σκόρερ του πρώτου γκολ” ακυρώνεται. Τέτοιου είδους στοίχημα μπορείτε να παίξετε μόνο από την επιλογή Scorecast, μιας και κανονικά δεν επιτρέπεται να συνδυαστούν τα δύο αυτά στοιχήματα σε κανονικό πολλαπλό στοίχημα.

Πρώτο γκολ (ομάδα που θα σκοράρει πρώτη): Προβλέψτε ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη στον αγώνα. Εάν δεν σκοράρει καμία τα στοιχήματα ακυρώνονται.

Περισσότερα γκολ σε πιο ημίχρονο: Προβλέψτε σε πιο ημ. θα μπουν τα περισσότερα γκολ (σύνολο). Αν ο αριθμός των γκολ είναι ίσος, τα στοιχήματα ακυρώνονται.

Θα σκοράρει/δε θα σκοράρει: Προβλέψτε εάν μια ομάδα θα δεχτεί ή όχι τέρματα ή και θα κερδίσει έναν αγώνα στο μηδέν.

Κόρνερ: Στοίχημα στο σύνολο των κόρνερ σε ένα ματς.

Bookings: Στοίχημα στο σύνολο πόντων από τις καρτές σε έναν αγώνα:
-Κίτρινη κάρτα: 10 πόντοι
-Κόκκινη κάρτα: 25 πόντοι
Μέγιστο ποσό για κάθε παίχτη 35 πόντους. Κάρτες μετά το σφύριγμα της λήξης δεν μετράνε(μάνατζερ και πάγκος δεν μετράει). Π.χ: Real Madrid v Arsenal – ο Figo παίρνει 2 κίτρινες και μια κόκκινη, και ο Beckham παίρνει κίτρινη. Σύνολο:35+10=45

Σε στοιχηματικές που είναι διάσημες για το πλήθος ειδικών στοιχημάτων που προσφέρουν, όπως η Stoiximan, υπάρχουν πολλά τέτοια στοιχήματα.

Παρόμοια Άρθρα

Top